Ons Team

Het is altijd prettig om een gezicht te hebben bij een naam! Dagelijks staat het volgende kleine, maar enthousiaste team voor u klaar! Naast onwijs veel plantenkennis, kunnen zij u helpen met een gedegen advies voor uw persoonlijke tuin! 

Herman Menkveld

Uw aanspreekpunt Kwekerij

Al meer dan 40 jaar eigenaar van de kwekerijen. Met vaak weinig informatie kan hij al vertellen om welke boom / plant het gaat. Bijna dagelijks is hij te vinden op de kwekerij. 

Rina Menkveld

Uw aanspreekpunt Kwekerij

Al mede eigenaresse is Rina bijna dagelijks aanwezig op de kwekerijen. Naast administratieve zaken, helpt zij klanten met een tuinadvies. 

Tim ten Tije

Uw aanspreekpunt Kwekerij

Dagelijks het aanspreekpunt op de kwekerij voor iedereen . Naast de werkzaamheden op de kwekerijen is hij er voor advies voor uw tuin. Over elke plant & boom kan hij u van alles vertellen. Eventueel komt hij voor gedegen advies uw tuin bekijken. 

Yorick van Beek

Uw aanspreekpunt Kwekerij

Dagelijks aanwezig voor advies voor uw tuin, over elke plant & boom kan hij u van alles vertellen. Of het nu gaat om vaste planten in pot of bomen uit volle grond; Yorick weet welke soort het beste past bij uw wensen. 

Kristy Boerkamp-Menkveld

Administratie & Organisatie Boomkwekerij 

Aanspreekpunt Zorgkwekerij


Dagelijks bereikbaar voor al uw administratieve vragen, vragen over onze zorgkwekerij of voor het huren van onze groen&gezellig ruimte.