Kennis & Service 

Naast de kwaliteit die bij ons hoog in het vaandel staat vinden wij de service belangrijk. Zo zal er altijd een ervaren groenkenner aanwezig zijn die u voor ziet van gedegen advies en helpt uw tuinwensen voor u uit te werken.

Uitgebreid Assortiment

Naast vaste planten in pot, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan (fruit)bomen. Ook als het gaat om grotere maten of aparte  variëteiten. 

Afhaal- en Bezorgservice 

Van maandag t/m zaterdag zijn wij geopend en kan u uw plantgoed bij ons afhalen. Wij bezorgen eventueel ook aan huis. Kosteloos een aanhanger lenen behoort ook tot de mogelijkheden.
(mobiele) pin aanwezig. 

Advies in uw eigen tuin

Soms is het lastig om te bepalen welke boom op welke plek het beste tot zijn recht komt. Geen punt; laat ons eens meekijken. Ook kunnen wij u voorzien van de juiste adressen voor uw tuinaanleg, onderhoud of opruimwerkzaamheden in de tuin.  Samen met uw hovenier bij ons langskomen behoort ook tot de mogelijkheden.

Aanpassing openingstijden
(i.v.m. corona maatregelen)

Op dit moment is er GEEN mogelijkheid voor particulieren onze kwekerijen te bezoeken. Wel kunt u bestellingen afhalen of laten bezorgen. Belt u gerust voor uw tuinadvies, wij helpen u (alvast) graag! U kunt uiteraard ook appen of een e-mail sturen.

Bel mij terug! 


Cadeau tip !

Geef iemand een boom met een boodschap 

Naast onze cadeaubonnen die online te bestellen zijn, maken wij graag een ‘boom met een boodschap’ voor u klaar. Wij hebben verschillende (fruit) bomen geselecteerd met een mooie symboliek. Naast een persoonlijke boodschap voegen wij uitleg over de symboliek toe en pakken wij de boom zo leuk mogelijk in.