Een plek waar je kunt groeien & Opbloeien!

Zorgkwekerij Menkveld

Van maandag t/m vrijdag bieden wij plek aan mensen met een hulpvraag, die graag een waardevolle dagtaak hebben. Door de kleine setting (maximaal 5 hulpkwekers per dagdeel), de groene omgeving en de vaste gezichten is het een fijne plek om zelfvertrouwen, kennis en contacten op te doen.

ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in zijn eigen tempo mag werken, dingen kan leren en vooral gezien wordt als een collega die mee telt!

Regelmatig kijken we samen met de hulpkweker wat hij graag zou willen leren en/of welke behoefte er is. Op basis hiervan maken we een plan en gaan we lekker aan de slag!


Werkzaamheden

Op de zorgkwekerij werken wij met een duidelijke structuur. Zo starten we de dag samen met koffie en gaan we daarna het werk verdelen. De werkzaamheden zijn heel divers en zijn eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden die een kwekerij medewerker tegenkomt. Denk aan stekken, water geven, rooien, opruimen, merken, vegen, schoffelen enz. Ook is er tijd voor andere dingen, zoals samen koken, wandelen of een creatieve opdracht. 

Samenwerking

Deelnemers / hulpkwekers kunnen geplaatst worden via de raamovereenkomst van de Gemeente Apeldoorn of via een onderaannemerschap (bijv. met Philadelphia of Plurijn).

Doelgroep

Onze doelgroep is (jong) volwassenen. 

Mocht je meer willen weten? Mail Kristy