Ons Team

Het is altijd prettig om een gezicht te hebben bij een naam! Dagelijks staat het volgende kleine, maar enthousiaste team voor u klaar! Naast onwijs veel plantenkennis, kunnen zij u helpen met een gedegen advies voor uw persoonlijke tuin! 

Herman Menkveld

Uw aanspreekpunt Kwekerij

Al meer dan 40 jaar eigenaar van de kwekerijen. Met vaak weinig informatie kan hij al vertellen om welke boom / plant het gaat. Bijna dagelijks is hij te vinden op de kwekerij. 

Rina Menkveld

Uw aanspreekpunt Kwekerij

Rina is meerder dagen op de kwekerijen aanwezig. Naast administratieve zaken, helpt zij klanten met een tuinadvies en is zij zeer bekwaam om bloemschikken. 
Met enige regelmaat geeft zij hier workshops in.  

Tim ten Tije

Uw aanspreekpunt Kwekerij

Dagelijks het aanspreekpunt op de kwekerij voor iedereen . Naast de werkzaamheden op de kwekerijen is hij er voor advies voor uw tuin. Over elke plant & boom kan hij u van alles vertellen. Eventueel komt hij voor gedegen advies uw tuin bekijken. 

Yorick van Beek

Uw aanspreekpunt Kwekerij

Dagelijks aanwezig voor advies voor uw tuin, over elke plant & boom kan hij u van alles vertellen. Of het nu gaat om vaste planten in pot of bomen uit volle grond; Yorick weet welke soort het beste past bij uw wensen. 

Kristy Boerkamp-Menkveld

Administratie & Organisatie Boomkwekerij 

Aanspreekpunt Zorgkwekerij


Dagelijks bereikbaar voor al uw administratieve vragen, vragen over onze zorgkwekerij of voor het huren van onze groen&gezellig ruimte.

Hulpkwekers
Van maandag t/m vrijdag hebben wij ook een team van hulpkwekers. Dit geweldige team bestaat uit enthousiaste mensen, welke meedraaien in ons bedrijf. Iedereen heeft zijn eigen hulpvraag waar wij met veel plezier en passie begeleiding aan geven. Ons doel hierbij is om deze mensen een waardevolle dagbesteding te bieden en waar mogelijk verder te laten ontwikkelen.