Schaduw border

Planten voor de schaduw saai? Ons 
schaduw pakket
zorgt voor elk seizoen iets om naar uit te kijken!

Met dit door ons samengesteld borderpakket voor 2m2 maak je zelf een rijk bloeiende schaduw border in de kleuren wit, roze, blauw & paars. Mooie afwisseling in kleuren, structuren en hoogtes wat een natuurlijk gevarieerd beeld oplevert.

Vlinders & Bijen border 

Als je van de gezelligheid bent is het vlinders & bijen pakket iets voor u.

Met dit door ons samengesteld borderpakket voor 2m2 maak je zelf een rijk bloeiende en geurende border waar veel vlinders, bijen en andere insecten op afkomen en waar je zelf ook heerlijk van kan genieten. Zomerbloeiers in de kleuren paars, roze, rood & geel. Mooie afwisseling in kleuren, structuren en hoogtes wat een natuurlijk gevarieerd beeld oplevert.

Vier Seizoenen border 

Afwisseling, sfeer en kleur. Het 
4 seizoenen pakket
zorgt voor elk seizoen iets interessants!

Met dit door ons samengesteld borderpakket voor 2m2 maak je zelf een rijk bloeiende 4 seizoenen border in de kleuren paars, violet, geel en wit. Mooie afwisseling in kleuren, structuren en hoogtes wat een natuurlijk gevarieerd beeld oplevert. De vaste planten bloeien vanaf het vroege voorjaar tot in de herfst en daardoor is er altijd iets te beleven!

Inclusief beplantingsplan

Bij aankoop op de kwekerij krijgt U een beplantingsplan mee. Hierop staat welke soorten er in het pakket zitten, de aantallen, de basis planteigenschappen per soort & snoeitips.